Zeeuws Knoopje als lampje

van Zilte C fotografie

- Werkcode: 73 947

Zilte C fotografie over Zeeuws Knoopje als lampje

Dit bloemetje van het lieve zeeuws knoopje ving precies 1 zonnestraal waardoor het hart en de bloemblaadjes oplichtte als een klein lampje.... Door de zwarte achtergrond komt dit nog beter naar voren.
Zeeuws Knoopje als lampje vind je in de categorieën Astrantia, Bloemen & Planten, Fotografie, Lamp, Lampje, Natuur en Weer en Zeeland.
Zilte C fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Zilte C fotografie

De naam achter ZIlte C fotografie is Monique van den Kommer. Wat begonnen is als een langgekoesterde wens (een spiegelreflex camera), kwam een aantal jaar geleden uit. En daarna is het uitgegroeid tot een extreme hobby en zelfs gedeeltelijk mijn werk geworden. Ik doe dit met heel veel enthousiasme en passie. Veel creativiteit kan ik erin kwijt en het geeft ontzettend veel positieve energie om iets moois te maken voor mijzelf en voor anderen!

Alle werken van Zilte C fotografie


Waarom je kiest voor Zeeuws Knoopje als lampje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zeeuws Knoopje als lampje van Zilte C fotografie

Koop de foto Zeeuws Knoopje als lampje van Zilte C fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 73 947
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.