Zeg 'ns Aaa

Zeg 'ns Aaa van Fotografie Jeronimo

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zeg 'ns Aaa

van Fotografie Jeronimo

Zeg 'ns Aaa van Fotografie Jeronimo

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 497924
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Na iedere hap dat ik mijn broodje met deze meeuw deelde werd ik hartelijk door hem bedankt. Ik heb er vervolgens deze foto van gemaakt en moest denken aan de gelijknamige TV-serie uit de jaren '80 met Mien Dobbelsteen en dokter van der Ploeg.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Jeronimo

Fotografie Jeronimo profielfotoAl van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in, en bezig geweest met, fotografie. De keuze om later dan ook als zelfstandig professioneel fotograaf aan het werk te gaan was dan ook snel gemaakt. Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot een allround fotograaf, onder de naam Fotografie Jeronimo, met bruidsfotografie, portretfotografie, natuurfotografie en dierenfotografie als specialisatie.Daarnaast ben ik als freelance-fotograaf werkzaam voor tal van (regionale en nationale) media. Niet alleen maak ik hierbij nieuwsreportages voor diverse kranten en internetmedia maar tevens bedrijfsreportages t.b.v. vakbladen.

Alle werken