Zeilen naar Komodo eiland

van Steve Van Hoyweghen

- Werkcode: 122 211

Steve Van Hoyweghen over Zeilen naar Komodo eiland

Zeilen naar Komodo eiland om de beruchte varanen te gaan opzoeken.
Zeilen naar Komodo eiland vind je in de categorieën Blauw, Boten & Schepen, Contemporary, Eiland, Fotografie, Golf, Landen & Reizen, Modern, Rust, Summer Adventure, Tegenlicht (televisieprogramma), Trouwerijen, Vakantie, Varen, Water, Wolkenkrabbers, Zeilen, Zeilschip en zeil (molen).
Steve Van Hoyweghen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Steve Van Hoyweghen

Ik ben Steve Van Hoyweghen, een Belgische fotograaf. Fotografie en fotomanipulaties zijn mijn gereedschappen. Maar het is de uitdaging, de creativiteit, het idee, 'stelen met trots', of gewoon het 'gelukkig toeval' dat echt vorm geeft aan mijn beelden. Dit is voor mij een uitdagende ontdekkingstocht sinds jaren. Ik ben geen professionele fotograaf, dus heb ik alle vrijheid om mij te concentreren op de dingen die mij echt aanspreken. Ik heb een brede interesse qua onderwerpen. Maar ik concentreer me voornamelijk op conceptuele stillevens, reisfotografie, fotomanipulatie, stedelijke en architectonische onderwerpen.

Alle werken van Steve Van Hoyweghen


Waarom je kiest voor Zeilen naar Komodo eiland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zeilen naar Komodo eiland van Steve Van Hoyweghen

Koop de foto Zeilen naar Komodo eiland van Steve Van Hoyweghen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 122 211
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden