Zeilschepen op de Waddenzee

van Watze D. de Haan

- Werkcode: 378 933

Watze D. de Haan over Zeilschepen op de Waddenzee

Tussen Terschelling en Harlingen was het een drukte van belang op 10 juni 2018 op de Waddenzee. Veel zeilschepen gingen richting Harlingen op de laatste feestelijke dag. Aan de rechterkant zie je de topzeilschoener Fortuna. Vanaf de veerboot was dit een prachtig schouwspel, de Waddenzee vol met zeilschepen! Het drieluik geeft een extra dimensie aan dit beeld.
Zeilschepen op de Waddenzee vind je in de categorieën Boten & Schepen, Digitale Kunst, Fotografie, Friesland, Geschiedenis, Oceanen en zeeën, Schoener, Terschelling, UNESCO Werelderfgoed locaties, Waddeneilanden en waddenzee, Zeilen en schoener Fortuna.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Zeilschepen op de Waddenzee op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zeilschepen op de Waddenzee van Watze D. de Haan

Koop dit digital art werk Zeilschepen op de Waddenzee van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 378 933
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.