Zelfportret, Rembrandt van Rijn

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 487 188

Over Zelfportret, Rembrandt van Rijn

Zelfportret, Rembrandt van Rijn

Geen 17de-eeuwse kunstenaar maakte zoveel zelfportretten als Rembrandt. Dit zelfportret dateert uit 1669, Rembrandts laatste levensjaar. Misschien is dit wel zijn allerlaatste zelfportret. De expressieve vrijheid in de uitvoering laat zien dat Rembrandt aan het einde van zijn leven zeker niet uitgeblust was. Opmerkelijk is bijvoorbeeld de manier waarop hij het gezicht met stevige penseelstreken schilderde. Met dikke lagen, bijna geboetseerde verf suggereert Rembrandt een mens van vlees en bloed. Dit is een meesterwerk.
Zelfportret, Rembrandt van Rijn vind je in de categorieën Gouden Eeuw, Oude Meesters, Portret, Rembrandt van Rijn, Schilderijen en Zelfportretten van Rembrandt.

Waarom je kiest voor Zelfportret, Rembrandt van Rijn als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zelfportret, Rembrandt van Rijn uit de oude meesters collectie

Koop Zelfportret, Rembrandt van Rijn als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 487 188
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden