Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 8 uur geldig!

Zicht op 5th Avenue vanuit het Central Park, NYC

van Wijbe Visser

- Werkcode: 794 864

Wijbe Visser over Zicht op 5th Avenue vanuit het Central Park, NYC

Central Park in New York City, een prachtig park midden in Manhattan. Mooi gezicht over 'The Pond' naar de andere kant. De gebouwen liggen aan 5th Avenue , links het Breast Reduction Center of NYC, en rechts een van de vele dure woontorens.
Zicht op 5th Avenue vanuit het Central Park, NYC vind je in de categorieën 5th ave, Almere, Breast Reduction Center of NYC, Central Park, EF-S18-200mm f/3.5-5.6 IS, Fotografie, New York, Noord Amerika, Park Five woontoren, Wijbe Visser, meertje en the pond.
Wijbe Visser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wijbe Visser

Als geboren Amsterdammer voel ik me overal thuis. Heb al vele landen en steden mogen bezoeken. Leg mooie plekken vast met m'n Canon camera. Dat kan van alles zijn maar vooral natuur zijn. Met regelmaat verschijnen mijn mooiste foto's op mijn site, https://www.wijbevisser.nl/ . Deze foto's zijn van een lage resolutie, dus minder geschikt voor een afdruk. Voor een grote foto aan de muur heb je een hoge resolutie nodig, kies dan voor een foto op de pagina van https://www.wijbevisser.werkaandemuur.nl . Heeft u vragen mail mij dan. Wilt U up to date blijven van wat er op mijn site of in mijn shop geplaatst wordt volg mij dan via https://www.facebook.com/wijbe.visser. Alvast bedankt en laat iets van u horen door middel van een berichtje op mijn site, onderaan iedere pagina .

Alle werken van Wijbe Visser


Waarom je kiest voor Zicht op 5th Avenue vanuit het Central Park, NYC als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zicht op 5th Avenue vanuit het Central Park, NYC van Wijbe Visser

Koop de foto Zicht op 5th Avenue vanuit het Central Park, NYC van Wijbe Visser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 794 864

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
208,-187,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.