Zicht op Salzburg

van Frenk Volt

- Werkcode: 21329

Frenk Volt over Zicht op Salzburg

Zicht op de stad Salzburg in Oostenrijk vanaf een de 'Müllner Steg' fiets- en loopbrug over de Salzach rivier. De ondergaande zon verlicht nog net Kasteel Hohensalzburg in het centrum van de stad en de torenspits van de Christuskirche (links).
Zicht op Salzburg vind je in de categorieën Avond, Christuskirche, Fotografie, High dynamic range, Hohensalzburg, Hohensalzburg Castle, Kastelen, Müllner Steg, Oostenrijk, Rivier, Salzach, Salzburg, Salzburg (deelstaat), Salzburg (stad), Stedelijke landschappen en Zonsondergang.
Frenk Volt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frenk Volt

Gefocust op het maken van bijzondere Stadsgezichten en Landschappen. Daarnaast op zoek naar nieuwe perspectieven met een drone. Mijn fotowerk volgen of heb je vragen/suggesties? Check de linkjes bij mijn profiel of stuur een mailtje naar frenk@volt.pics.

Alle werken van Frenk Volt


Waarom je kiest voor Zicht op Salzburg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zicht op Salzburg van Frenk Volt

Koop de foto Zicht op Salzburg van Frenk Volt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 21329
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.