Zicht op Salzburg

van Frenk Volt

- Werkcode: 21 329

Frenk Volt over Zicht op Salzburg

Zicht op de stad Salzburg in Oostenrijk vanaf een de 'Müllner Steg' fiets- en loopbrug over de Salzach rivier. De ondergaande zon verlicht nog net Kasteel Hohensalzburg in het centrum van de stad en de torenspits van de Christuskirche (links).
Zicht op Salzburg vind je in de categorieën Avond, Christuskirche, Fotografie, High dynamic range, Hohensalzburg, Hohensalzburg Castle, Kastelen, Müllner Steg, Oostenrijk, Rivier, Salzach, Salzburg, Salzburg (deelstaat), Salzburg (stad), Stedelijke landschappen en Zonsondergang.
Frenk Volt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frenk Volt

Gefocust op het maken van bijzondere Stadsgezichten en Landschappen. Daarnaast op zoek naar nieuwe perspectieven met een drone. Mijn fotowerk volgen of heb je vragen/suggesties? Check de linkjes bij mijn profiel of stuur een mailtje naar frenk@volt.pics.

Alle werken van Frenk Volt


Waarom je kiest voor Zicht op Salzburg als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zicht op Salzburg van Frenk Volt

Koop de foto Zicht op Salzburg van Frenk Volt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 21 329
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden