Zicht op de Erasmusbrug

Zicht op de Erasmusbrug van Marco Faasse

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 129610

Zicht op de Erasmusbrug van Marco Faasse

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Vanaf Katendrecht heb je een geweldig mooi uitzicht op de Maas met de Erasmusbrug en de Kop van Zuid met de Port of Rotterdam. Tijdens het einde van de zonsondergang is deze gemaakt met een lange sluitertijd. Dat geeft het mooie beeld aan de wolken, die krijgen iets 'tijdsloos' mee.

Over Marco Faasse

Fotografie is een prachtige uitlaatklep voor mij en fascineert me al heel wat jaartjes. Met een voorliefde voor grootse landschappen, skylines en prachtige zonsondergangen is er altijd voldoende materiaal om te fotograferen. In de zomer op stranden en eilanden, de winter leent zich uitstekend voor steden. Woonachtig in Rotterdam aan het water zit ik sowieso goed qua beeldmateriaal, in Rotterdam is er zeer veel architectuur en nog voldoende te fotograferen wat ik nog niet gefotografeerd heb. Scherpte in foto's is een van mijn grootste drijfveren. Mijn werk bestaat voor een groot gedeelte uit avond- en nachtfoto's. De mystieke sfeer die dan heerst vind ik intrigerend en boeiend om vast te leggen.

Alle werken