Zicht op een Regenboog vanuit Roodehaan

Zicht op een Regenboog vanuit Roodehaan van Ronnie Schuringa

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 319251

Zicht op een Regenboog vanuit Roodehaan van Ronnie Schuringa

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Zicht op een Regenboog vanuit Roodehaan van Ronnie Schuringa

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Roodehaan (Gronings: Roohoan) is een gehucht in de gemeente De Marne in de Nederlandse provincie Groningen. Het ligt ten zuiden van Warfhuizen en ten noorden van Saaksum aan de bocht van het Reitdiep om de zuidelijker gelegen Saaksumerpolder. Het bestaat uit een brug, brugwachterswoning, voormalig veerhuis, camping en nog een paar huizen.

Over Ronnie Schuringa

Ronnie Schuringa profielfotoVolg je passies ?.Mijn passies heb ik in het jaar waarin ik 50 werd bijgesteld en heb ik besloten stil te staan bij waar het in het leven om gaat en wat mij uiteindelijk gelukkig maakt.Hierover nadenkend kwam ik tot de conclusie dat ik me graag weer wilde ontwikkelen in mijn creatieve passie van fotografie en grafisch ontwerpen.Tijdens mijn zoektochten om mijn passies te verwezenlijken blijf ik mij verwonderen over de schoonheid van de natuur en de kleine pure dingen die het leven zo mooi maken.Het is nu tijd om stil te staan, adem te halen en aandacht te geven aan al dit moois en dit met passie vast te leggen en met anderen te willen delen.

Alle werken