Zilveralk

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 330 405

Over Zilveralk

John James Audubon werd geboren op 26 april 1785 in Les Cayes, Santo Domingo, Frankrijk (nu Haïti). Van het landgoed van zijn vader in Pennsylvania maakte Audubon de eerste Amerikaanse experimenten met vogelbanden. Hij begon alle ornithologische dingen te verzamelen en potlood- en pasteltekeningen van vogels te maken. Toen zijn zelfvertrouwen als kunstenaar groeide, waagde hij zich aan aquarellen, het medium dat hij het vaakst zou gebruiken. Audubon werd een reizende kunstenaar, die af en toe leerlingen lesgeeft, maar altijd lokale vogels en hun natuurlijke habitat schildert. Zijn belangrijkste werk, een kleurenplaatboek getiteld The Birds of America (1827-1839), wordt beschouwd als een van de beste ornithologische werken ooit voltooid. Audubon stierf op 27 januari 1851 in New York City. Noot: Dit werk is ook zonder begeleidende tekst in de illustratie te verkrijgen. Neem hiervoor contact met ons op.
Zilveralk vind je in de categorieën Ancient Murrelet, Birds of America, John James Audubon, Bloemen, Curled-Crested Auk, Horned-Billed Guillemot, Illustraties, Natuur en Weer, Nobbed-Billed Auk, Oude meesters, Synthliboramphus antiquus, Tekeningen, Vogels en Zilveralk.

Waarom je kiest voor Zilveralk als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zilveralk uit de oude meesters collectie

Koop Zilveralk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330 405
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden