Zoals de eerste dag

van treechild .

- Werkcode: 1 035 481

treechild . over Zoals de eerste dag

Decoratieve kunst
Zoals de eerste dag vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Bunt, Digitale Kunst, Illustraties, Kleuren, Kunst, Portret, Schilderijen, Schoonheid, Vrouw en treechild.
treechild . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door treechild .

Treechild heet eigenlijk Nina en woont als freelance kunstenares met haar gezin in Nederland. Nina is geboren in Berlijn, in de creatieve wereld: Haar vader nam haar al op jonge leeftijd mee naar zijn eigen vernissages en tentoonstellingen. Als klassieke autodidact leerde Nina zichzelf tekenen en fotograferen voordat haar illustraties werden ontdekt en zij werkte voor gerenommeerde opdrachtgevers als Tchibo of Mercedes. Of het nu gemaakt is met een tablet, camera of penseel en waterverf: Nina's werken zijn vaak kleurrijk, nemen bijzondere standpunten in en weerspiegelen haar nieuwsgierigheid.

Alle werken van treechild .


Waarom je kiest voor Zoals de eerste dag op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zoals de eerste dag van treechild .

Koop de illustratie Zoals de eerste dag van treechild . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 035 481
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.