Zomerochtend

van RAR Kramer

- Werkcode: 185328

RAR Kramer over Zomerochtend

Verstild landschap
Zomerochtend vind je in de categorieën Abstract, Art, Contemporary, Druppels, Horizon (lijn), Landschappen, Lucht, Luchten, Modern, Natuurfotografie, Natuurgebieden, Oceanen en zeeën, Ochtend, Olieverf, Panoramafotografie, Papier, Schilderijen, Stilte, Water, Wolken, Zeeslagen en zeegezichten, Zomer en Zon.
RAR Kramer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door RAR Kramer

'WE DON'T SEE THINGS AS THEY ARE, WE SEE THEM AS WE ARE' (Anaïs Nin) Ik studeerde aan de Academie voor beeldende kunsten Minerva, Groningen. Mijn inspiratie put ik uit alles wat leeft en vergankelijk is. Hierbij probeer ik het ongrijpbare zichtbaar te maken. Verwondering, harmonie, verbondenheid, dromen en bewustwording zijn terugkerende thema's waarbinnen vrouwen, vogels en bloemen een grote rol spelen. De verfhuid van mijn schilderijen is transparant en doorleefd. ik bouw een schilderij laag voor laag op en schuur en wrijf net zolang totdat er een doorleefde huid ontstaat. Soms verwerk ik fijne zijde in het schilderij, waarbij de schilderlagen en zijde met elkaar vervloeien. Zie ook https://www.rarkramer.nl

Alle werken van RAR Kramer


Meer weten over RAR Kramer?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zomerochtend op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zomerochtend van RAR Kramer

Koop dit schilderij Zomerochtend van RAR Kramer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 185328
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.