Zondagmiddag sfeertje op IJburg

Zondagmiddag sfeertje op IJburg van Fons Bitter

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Zondagmiddag sfeertje op IJburg van Fons Bitter thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 207845

Zondagmiddag sfeertje op IJburg van Fons Bitter

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Zondagmiddag sfeertje op IJburg van Fons Bitter

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Alle ?My Impressiograpics? beelden hebben als bron een originele foto en zijn gefotografeerd met verschillende digitale camera?s. De foto?s zijn uit de hand genomen met langzame sluitertijden met de intentie om dat speciale impressionistische sfeertje te creëren. De inspiratie voor deze manier van werken kwam voort uit mijn belangstelling voor de impressionistische schilders en hun creatieve manier van ideeën, technieken en kleurgebruik. Typerende aspecten van het impressionisme zijn de gerichtheid op de beleving van het moment (de impressie), de keuze van thema?s uit het alledaagse leven, de aandacht voor licht, kleurgebruik en de schetsachtige wijze van werken. Impressionistische schilderwerken werden veelal in de openlucht geschilderd. De meeste van de getoonde beelden zijn veelal herkenbare beelden of situaties. De foto?s zijn achteraf digitaal nabewerkt om te veel aan beeldinformatie te verwijderen en zo mede een impressionistische verbeelding te creëren.

Over Fons Bitter

Fons Bitter profielfotoMijn fotografische motto: 'anders leren kijken naar hetzelfde'.
Als non-professional plaatjesmaker probeer ik op een breed vlak het fotomaken te bedrijven. Ik richt mij niet op specifieke onderwerpen of thema's. Alles wat het bekijken en waarnemen de moeite waard maakt heeft mijn volle belangstelling. Mijn camera's, lenzen en overige attributen zijn beslist niet kieskeurig voor de door mij gekozen onderwerpen. Zij buigen als het riet in de wind gewillig mee.
Het gaat voor mij bij het maken van beelden in eerste instantie om inhoud, vorm, schoonheid en kunstzinnigheid van een foto en in tweede instantie om de fotografische techniek. Overigens; ik onderschat beslist niet de noodzakelijke technische en ambachtelijke vaardigheden die nodig zijn om goede foto's te kunnen maken. Wat mij betreft is het 75% High Touch en 25% High Tech.
De laatste tijd richt ik mij wat meer op een vorm van fotografie met werktitels als; My Impressiograpics en My Monochromes. Een fotografievorm mede geïnspireerd op de impressionisten en de oude meesters van de zwart-wit fotografie.
Met vriendelijke groet,
Fons Bitter, fotomaker | Plaatjesmaker & Beeldbepaler | Factorem Imago & Imago Determiner
_____________________________________________________________________________________________________________________
Moving Emotion, heeft u een bijzondere auto die u gefotografeerd wilt hebben?
Special Car Photo Sessions op afroep. 0651355141 / fonsbitterphotography@gmail.com

Alle werken