Zonlicht in het herfstbos

Zonlicht in het herfstbos van Fotografie Egmond

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonlicht in het herfstbos van Fotografie Egmond

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 177305
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 gratis verzending!

Omschrijving

Zonlicht in het herfstbos.
Lokate is het Speulderbos.

Het Speulderbos is ook wel bekend als: 'het bos met de dansende bomen'. En op deze prachtige herfst ochtend werd deze naam helemaal waargemaakt. De mist en het licht waren perfect. De komende tijd zal ons portfolio verder aangevuld worden met foto's van deze magische ochtend.

www.fotografie-egmond.nl
(Al onze foto's zijn door een strenge selectieprocedure gekomen en gecheckt op kwaliteit zoals; ruis, scherpte, kleuren etc.)

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Egmond

Fotografie Egmond profielfotoKim Visser (1977) en Olof van der Steen (1978) zijn beiden opgegroeid en nog steeds woonachtig in de Egmonden. Sinds hun vroege jeugd zijn zij goede vrienden en enkele jaren geleden begonnen zij ook samen met fotograferen. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een professionele bezigheid. In de loop der jaren hebben zij zichzelf nieuwe fotografische technieken aangeleerd en veel kennis werd opgedaan aan de Fotovakschool te Amsterdam.Natuur- en landschapsfotografie is hun grootste specialiteit. http://fotografieegmond.werkaandemuur.nl is een van de kanalen waar hun werk wordt aangeboden. Al onze foto's zijn door een strenge selectieprocedure gekomen en gecheckt op kwaliteit zoals; ruis, scherpte, kleuren etc.

Alle werken

Klantfoto's: Zonlicht in het herfstbos van Fotografie Egmond

Klantfoto: Zonlicht in het herfstbos  van Fotografie Egmond, op canvas
Klantfoto: Zonlicht in het herfstbos  van Fotografie Egmond, op canvas