Zonsondergang Japan

van Studio Hinte

- Werkcode: 938 104

Studio Hinte over Zonsondergang Japan

Dit kunstwerk is geïnspireerd door Japan. De vele bergen en de bekende vulkaan Fuji zijn te zien aan de horizon. Geschilderd in de kleuren blauw, groen en roestbruin.

Vormgegeven in een minimalistische en moderne stijl voor een moderne uitstraling met op de achtergrond de zon. De rode zon verwijst zowel naar de vlag van Japan als de bijnaam van ‘Het land van de rijzende zon’.

Zeer geschikt als canvas of behang voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken of studeerkamer.

De kunstwerken van Studio Hinte zijn exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur. Zo ben je verzekerd van een uniek schilderij, canvas of behang aan de muur.
Zonsondergang Japan vind je in de categorieën Aquarel, Azië, Bergen, China, Digitale Kunst, Fuji (vulkaan), Illustraties, Japan, Landschappen, Maan, Modern, Schilderijen en Zon.
Studio Hinte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Studio Hinte

Welkom in mijn shop!

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur én uit de landen die ik heb bezocht. Zo zie je veel invloed van onder andere Japan, Thailand en Spanje terug. Elk kunstwerk is uniek en exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur. Strook, voor strook, lijn voor lijn. Alles is met de hand getekend. Zó weet je zeker dat je iets unieks aan de muur hebt hangen.

Alle werken van Studio Hinte


Waarom je kiest voor Zonsondergang Japan als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsondergang Japan van Studio Hinte

Koop de illustratie Zonsondergang Japan van Studio Hinte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 938 104
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden