Zonsondergang Leirhnjukur IJsland

van Henk Verheyen

- Werkcode: 193 102

Henk Verheyen over Zonsondergang Leirhnjukur IJsland

Zonsondergang Leirhnjukur IJsland
Leirhnjukur is een jonge vulkaan uitbarsting. De gestolde lava is nog warm en er stijgt nevel op uit de openingen in de aarde. Deze nevel wordt door de ondergaande zon rood verlicht. Hierdoor ontstaat 'de hel op aarde'
Zonsondergang Leirhnjukur IJsland vind je in de categorieën Astronomie, sterren en de ruimte, Avond, Bergen, Expressionisme, Fotografie, Horizon (lijn), IJsland, Modern, Nachtfotografie, Natuurfotografie, Oranje, Rood, Sneeuw, Vulkanen, Zon en Zonsondergang.
Henk Verheyen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Henk Verheyen

Ik ben een breed geinteresseerde fotograaf maar houd me met name bezig met landschap-, avond- & nacht en portretfotografie. Op werk aan de muur tref je een kleine selectie van mijn foto's aan, op flickr krijg je een beter beeld van mijn werk. Ik hoop dat je net zo veel plezier aan mijn werk beleeft als ik!

Alle werken van Henk Verheyen


Waarom je kiest voor Zonsondergang Leirhnjukur IJsland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsondergang Leirhnjukur IJsland van Henk Verheyen

Koop de foto Zonsondergang Leirhnjukur IJsland van Henk Verheyen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193 102
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden