Zonsondergang bij Miyajima

van Astrid Meulenberg

- Werkcode: 74 454

Astrid Meulenberg over Zonsondergang bij Miyajima

Japan is het land van de torii, de rode poorten die de ingang van een tempel aanduiden. Vaak kun je hiermee het onderscheid maken tussen Boeddhistische en Shinto tempels. De torii geeft aan dat je het heilige betreedt.

Deze torii staat voor Itsukushima in het water. Hoewel het eiland officieel Itsukushima heet, wordt het vooral Miyajima genoemd, schrijneiland. Het hele eiland wordt als heilig beschouwd en is bezaaid met Shinto schrijnen. Niet alleen maar Shinto overigens, er is ook een grote Boeddhistische tempel aanwezig.

Ondanks dat Itsukushima dicht bij Hiroshima ligt, heeft het geen schade geleden door de atoombom aan het einde van de Tweede Wereldoorlog.
Zonsondergang bij Miyajima vind je in de categorieën Fotografie, Itsukushima-schrijn, Japan, Japanse Binnenzee, Jinja (heiligdom), Miyajima, Shinto, Shintoïsme, Shrine, Torii, Zonsondergang, Zonsopkomst en tori.
Astrid Meulenberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Astrid Meulenberg

Fotografie, aquarel, acrylverf of drukwerk, zodra het visueel is, heeft het mijn aandacht.

Zie je een werk dat je liever rond, vierkant of zwart-wit wil? Stuur je me een bericht en dan kunnen we het werk dat je gezien hebt aanpassen aan jouw wensen.

Alle werken van Astrid Meulenberg


Waarom je kiest voor Zonsondergang bij Miyajima op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang bij Miyajima van Astrid Meulenberg

Koop de foto Zonsondergang bij Miyajima van Astrid Meulenberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 74 454
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden