Zonsondergang bij de St. Andreaskerk bij Etting

van Andreas Müller

- Werkcode: 1 007 827

Andreas Müller over Zonsondergang bij de St. Andreaskerk bij Etting

Zonsondergang bij de St. Andreaskerk bij Etting
Zonsondergang bij de St. Andreaskerk bij Etting vind je in de categorieën Beieren, Etting (Polling), Fotografie, St. Andreas Kirche en Zonsondergang.
Andreas Müller profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Andreas Müller

Ik ben geboren in 1967 in het mooie Garmisch-Partenkirchen. Het begon allemaal met 19 jaar, eenvoudige vakantiefoto's en de nieuwsgierigheid wat er achter de fototechniek schuilgaat. Zo heb ik een uitgebreide kennis van fotografie opgebouwd. Door de vele aanvragen voor huwelijksfotografie was ik niet meer zo groen achter de oren en zo groeide mijn hobby uit tot het 2de beroep aangevuld met de mede-oprichting van een fotoschool in Murnau. Zo bleef ik praktische kennis verzamelen door middel van diverse fotoreizen naar Venetië, Schotland en Ierland, landschapsfotografie portret en naaktworkshops, kortom, mijn passie voor fotografie stopt niet met groeien en daarom geef ik mijn uitgebreide kennis en ervaring graag door aan nieuwsgierige fotoliefhebbers door middel van fotoreizen en fotocursussen.

Alle werken van Andreas Müller


Waarom je kiest voor Zonsondergang bij de St. Andreaskerk bij Etting op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang bij de St. Andreaskerk bij Etting van Andreas Müller

Koop de foto Zonsondergang bij de St. Andreaskerk bij Etting van Andreas Müller op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 007 827
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.