Zonsondergang boven de veenpluis

Zonsondergang boven de veenpluis van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsondergang boven de veenpluis van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 151324
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

De meimaand is een prachtige tijd om bij Grolloo rond te kijken. De veenpluis bloeit en bij zonsondergang is het er extra mooi; het zonlicht beschijnt de witte pluizen zodat het landschap er fantastisch uitziet. Als er dan ook nog wat kleine wolkjes in de lucht aan komen drijven, maakt dat het plaatje net even af. De wolkjen krijgen kleur door de ondergaande zon, die net achter de bomen verdwenen is. De foto is gemaakt tussen het Witteveen en het Blankeveen bij Grolloo. (Foto eigenschappen: ISO 100, 16 mm, f/11, 1/6 sec. met 4 stops Hard Grade filter.)

Dit werk wordt aangeboden door Karla Leeftink

Karla Leeftink profielfotoVanuit mijn woonplaats Assen houd ik mij bezig met natuurfotografie. De gebieden van de Drentsche Aa zijn erg geliefd bij mij op de momenten van de dag waarop het licht het mooist is. Landschapsfotografie, nachtfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren. In 2018 is mijn boek 'Reeën het jaar rond' uitgekomen.

Alle werken