Zonsondergang boven de veenpluis

van Karla Leeftink

- Werkcode: 151 324

Karla Leeftink over Zonsondergang boven de veenpluis

De meimaand is een prachtige tijd om bij Grolloo rond te kijken. De veenpluis bloeit en bij zonsondergang is het er extra mooi; het zonlicht beschijnt de witte pluizen zodat het landschap er fantastisch uitziet. Als er dan ook nog wat kleine wolkjes in de lucht aan komen drijven, maakt dat het plaatje net even af. De wolkjen krijgen kleur door de ondergaande zon, die net achter de bomen verdwenen is. De foto is gemaakt tussen het Witteveen en het Blankeveen bij Grolloo. (Foto eigenschappen: ISO 100, 16 mm, f/11, 1/6 sec. met 4 stops Hard Grade filter.)
Zonsondergang boven de veenpluis vind je in de categorieën Drenthe, Drentsche Aa-gebied, Filter (fotografie), Fotografie, Grolloo, Indian Summer, Kleuren, Landschappen, Landschapsfotografie, Lente, Lucht, Mei, Nationaal park Drentsche Aa, Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa, Nationale Parken, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Oranje, Veenplas, Water, Zon, Zonsondergang, boswachterij Grolloo, karla leeftink en weerspiegeling.
Karla Leeftink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karla Leeftink

Karla Leeftink fotografeert het liefst in de rust en stilte van vroege ochtenden met een vleugje mysterieuze mist. Het Drentsche-Aa gebied en het Reestdal zijn daarbij ideaal met de veelvuldig voorkomende witte wieven. Ook houdt ze van weidse Wadden landschappen en ruige Noorse fjorden landschappen. Staand onder de sterrenhemel is ze in haar element en onder de indruk de schepping. In een bevroren plas en op knoesten van bomen ziet ze spontaan abstracte kunstwerken voor zich.

Bij haar natuurpresentaties deelt ze enthousiast haar natuurbelevenissen en laat anderen zo door middel van haar foto- en videomateriaal meegenieten. Ze heeft een kaartenlijn opgezet met inmiddels ongeveer honderd kaarten, waarin ze eigen fotomateriaal heeft verwerkt. Ze levert foto’s aan tijdschriften en is auteur van het boek “Reeën het jaar rond “. (uitgekomen in 2018)

Alle werken van Karla Leeftink


Meer weten over Karla Leeftink?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zonsondergang boven de veenpluis als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsondergang boven de veenpluis van Karla Leeftink

Koop de foto Zonsondergang boven de veenpluis van Karla Leeftink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 151 324
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden