Zonsondergang boven de veenpluis

Zonsondergang boven de veenpluis van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 151324

Zonsondergang boven de veenpluis van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!
Zonsondergang boven de veenpluis van Karla Leeftink

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De meimaand is een prachtige tijd om bij Grolloo rond te kijken. De veenpluis bloeit en bij zonsondergang is het er extra mooi; het zonlicht beschijnt de witte pluizen zodat het landschap er fantastisch uitziet. Als er dan ook nog wat kleine wolkjes in de lucht aan komen drijven, maakt dat het plaatje net even af. De wolkjen krijgen kleur door de ondergaande zon, die net achter de bomen verdwenen is. De foto is gemaakt tussen het Witteveen en het Blankeveen bij Grolloo. (Foto eigenschappen: ISO 100, 16 mm, f/11, 1/6 sec. met 4 stops Hard Grade filter.)

Over Karla Leeftink

Karla Leeftink profielfotoIk houd mij vooral bezig met natuurfotografie. Ik woon momenteel in Assen en ben veel te vinden in de gebieden van de Drentsche Aa op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken