Zonsondergang in de Grand Canyon

Zonsondergang in de Grand Canyon van Stefan Verheij

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Zonsondergang in de Grand Canyon van Stefan Verheij

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 112102
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
75 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is genomen vanaf de Noordelijke kant tijdens de zonsondergang. De grand canyon wordt beschouwd als 1 van de zeven wereldwonderen.
De diepe en rauwe wanden verraden de geologische verschillende lagen op deze foto. Tijdens de zonsondergang komen de prachtige kleuren in de ravijnwanden goed naar voren en wordt dit stuk natuur op z'n mooist. Met dit kunstwerk aan je muur heb je een eerbetoon aan dit natuurwonder en kan je er elke dag van genieten.

  • amerika, arizona, blauw, blauwe, depressief, depre
  • Fotografie

Over Stefan Verheij

Stefan Verheij profielfotoStefan is een enthousiasteling voor het vastleggen van schoonheid. Overal is schoonheid in te vinden en het leuke van fotograferen is om dat vast te leggen. Z'n werk is dan ook zeer divers en bestaat voornamelijk uit natuur, stedelijk en mensen vastleggen. Hij reist graag rond en zoekt daarbij het juiste moment om de nieuwe omgeving vast te leggen.

Al enige tijd heeft hij foto's op de grote stock foto sites staan. Voor deze webshop heeft hij de meest bijzondere foto's uitgezocht om aan de muren te schitteren. Veel plezier bij het kijken naar de verschillende schoonheden.

Alle werken