Zonsondergang in het Nationaal Park Dwingelderveld

van Menno Schaefer

- Werkcode: 913 746

Menno Schaefer over Zonsondergang in het Nationaal Park Dwingelderveld

Een prachtige zonsondergang boven het Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe. In het water is de reflectie te zien van de bomen die naast de waterkant staan. De lucht er boven is prachtig verlicht.
Zonsondergang in het Nationaal Park Dwingelderveld vind je in de categorieën Bossen, Drenthe, Fotografie, Lucht, Nationaal Park Dwingelderveld, Natuurgebieden, Water en Zonsondergang.
Menno Schaefer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Menno Schaefer

Menno Schaefer mag als fotograaf het liefst in de natuur zijn om de mooiste momenten vast te leggen op beeld. Dit doet hij vol passie en respect voor de dieren en natuur. Het mogen maken van foto's van bijvoorbeeld een wild zoogdier of een roofvogel blijft iets speciaals. Je mag dan even aanwezig zijn in de omgeving van het dier. Alle wildlifefoto's zijn dan ook gemaakt de vrije natuur en niet in dierenparken of gevangenschap. Verder maakt hij ook foto's van vele uiteenlopende onderwerpen. Van landschappen tot autosport. Wat begon als hobby groeide al snel uit tot passie.

Alle werken van Menno Schaefer


Waarom je kiest voor Zonsondergang in het Nationaal Park Dwingelderveld op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang in het Nationaal Park Dwingelderveld van Menno Schaefer

Koop de foto Zonsondergang in het Nationaal Park Dwingelderveld van Menno Schaefer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 913 746
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.