Zonsondergang op het eiland Terschelling

Zonsondergang op het eiland Terschelling van Tonko Oosterink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Zonsondergang op het eiland Terschelling van Tonko Oosterink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 122741
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsondergang op het Wadden eiland Terschelling met zicht op het Noordzeestrand ter hoogte van Midsland aan Zee. Door keuze van een 14 mm groothoekobjectief ontstaat een wijds uitzicht met links huisjes in de duinen en rechts de schuimkoppen van de Noordzee. Het wijdse karakter wordt verstrekt door het helmgras op de voorgrond van de foto.

Over Tonko Oosterink

Tonko Oosterink profielfotoIn mijn studententijd geïnteresseerd geraakt in fotografie en begonnen in het analoge tijdperk met als specialiteit zwart/wit fotografie. Ten tijde van de introductie van de eerste digitale camera's een tijd gestopt onder het mom van "nu kan iedereen fotograferen".
Na de constatering dat deze uitspraak niet op waarheid berust sinds enige jaren mijn oude passie in digitale vorm weer opgepakt. Als Achterhoekse fotograaf houd ik mij vooral bezig met het fotograferen van natuur en cultuur in mijn directe leefomgeving. Het optimaal gebruik proberen te maken van het natuurlijke aanwezige licht speelt hierbij een grote rol. Naast deze natuur en cultuur richting fotografeer ik ook graag portretten.
Een klein deel van mijn werk is te zien op https://www.werkaandemuur.nl

Alle werken