Zonsopgang Deventer

van Patrick Rodink

- Werkcode: 212 738

Patrick Rodink over Zonsopgang Deventer

Deventer is een stad en oude Hanzestad in het oosten van Nederland en in het zuidwesten van de provincie Overijssel. De stad is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en is gelegen aan de IJssel.
Zonsopgang Deventer vind je in de categorieën Architectuur, Boten & Schepen, Bruggen, Deventer, Fotografie, IJssel, Landschappen, Nederland, Rivier, Skyline, Steden en Zonsopkomst.
Patrick Rodink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Patrick Rodink

Mijn naam is Patrick Rodink (1971) en ben al geruime tijd gek van fotografie. Mijn voorkeur gaat hierbij vooral uit naar landschapsfoto's en stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Ook probeer ik hierbij de emotie zoveel mogelijk in de foto's te brengen zoals ik deze zelf ervaren heb tijdens het schieten van deze foto's.
Groet Patrick Rodink

Alle werken van Patrick Rodink


Waarom je kiest voor Zonsopgang Deventer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsopgang Deventer van Patrick Rodink

Koop de foto Zonsopgang Deventer van Patrick Rodink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 212 738
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
133,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden