Zonsopgang in Scheveningen

van Heidi Bol

- Werkcode: 239 214

Heidi Bol over Zonsopgang in Scheveningen

Rond de langste dag komt de zon achter de Scheveningse Pier op. Gedurende een korte periode voorafgaand aan dit moment kleurt de lucht enorm mooi. Door het gebruik van een grijsfilter wordt een langere sluitertijd bereikt, wat leidt tot de beweging in de wolken en het vlakke water.
Zonsopgang in Scheveningen vind je in de categorieën Grijsfilter, Landschapsfotografie, Ochtend, Scheveningen, Scheveningse pier, Steiger (haven) en Zonsopkomst.
Heidi Bol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Heidi Bol

Mijn naam is Heidi Bol. Mijn hobby is landschapsfotografie. Het liefst ben ik rond zonsopgang of zonsondergang te vinden aan het water. Regelmatig houd ik me ook bezig met andere takken van fotografie. Ik experimenteer ook graag met lange sluitertijden. Welkom op deze website!

Alle werken van Heidi Bol


Waarom je kiest voor Zonsopgang in Scheveningen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsopgang in Scheveningen van Heidi Bol

Koop Zonsopgang in Scheveningen van Heidi Bol op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 239 214
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden