Zonsopgang in de woestijn

Zonsopgang in de woestijn van Jeroen Kleiberg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsopgang in de woestijn

van Jeroen Kleiberg

Zonsopgang in de woestijn van Jeroen Kleiberg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 700913
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Arabische naam Rub al Khali betekent "leeg kwartier." De naam is gegeven omdat het een enorme strook ononderbroken zandwoestijn is die al duizenden jaren lang de beste koningen, avonturiers en nomaden is. In een gebied dat wordt gekenmerkt door woestijnen, stond Rub al Khali bekend als bijzonder ontmoedigend en onherbergzaam. Maar hoewel het misschien niet de plaats is om een stad te bouwen, is het een attractie geworden voor avontuurlijke reizigers die een echt natuurwonder willen ervaren.

Een duin is een door de wind gevormde zandheuvel, meestal langs het strand of in een woestijn. Duinen ontstaan als de wind zand in een beschutte plek achter een obstakel blaast. Duinen groeien als zandkorrels zich ophopen. Elk duin heeft een windzijde en een slipwand.

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Jeroen Kleiberg profielfotoIk ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken