Zonsopkomst boven de Duurswouderheide

van Wilco Berga

- Werkcode: 333 388

Wilco Berga over Zonsopkomst boven de Duurswouderheide

De Heide van Duurswoude of Duurswouderheide is het grootst overgebleven heideveld van de provincie Friesland. Het gebied meet ongeveer 150 ha. Het maakt deel uit van een bijna 1000 ha groot aaneengesloten bos- en natuurgebied van het Staatsbosbeheer rond Bakkeveen.
Zonsopkomst boven de Duurswouderheide vind je in de categorieën Bakkeveen, Duurswoude, Duurswouderheide, Fotografie, Friesland, Heide, Landschapsfotografie, Meren, Natuurgebieden, Opsterland, Stilleven, Zon en Zonsopkomst.
Wilco Berga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wilco Berga

Hallo! Mijn naam is Wilco Berga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met mijn camera, om bijzondere landschappen vast te leggen. Ik trek er meestal op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en een intensief gebruik van kleur en contrast.

Alle werken van Wilco Berga


Waarom je kiest voor Zonsopkomst boven de Duurswouderheide op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopkomst boven de Duurswouderheide van Wilco Berga

Koop de foto Zonsopkomst boven de Duurswouderheide van Wilco Berga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 333 388
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden