Zonsopkomst in de vennen

van Lex Schulte

- Werkcode: 352 680

Lex Schulte over Zonsopkomst in de vennen

Zonsopkomst in de Hatertsevennen bij Nijmegen. Er ligt een dun laagje ijs op het water en aan de horizon is het eerste ochtendlicht te zien. Langzaam kleurt de lucht. De Overasseltse en Hatertse Vennen liggen even ten zuidoosten van Nijmegen. Het gebied bestaat uit vennen en rivierduinen en is geologisch gezien zeer jong (110.000 tot 10.000 jaar geleden). De hoge droge stuifzandruggen waren uitermate geschikt voor bewoning. Er zijn hier veel vondsten gedaan uit verschillende periodes van rond 8000 voor Chr. tot 1500 na Chr. Tot 1900 kende het vennengebied zijn eigen specifieke waterhuishouding, onafhankelijk van het regionale grondwater. Omstreeks 1900 veranderde dit. Zowel gemeenten als particulieren groeven sloten en greppels om het water af te voeren.
Zonsopkomst in de vennen vind je in de categorieën Fotografie, Hatertse en Overasseltse Vennen, Landschap van gelderland, Landschapsfotografie, Nijmegen, Water, Zonsondergang en Zonsopkomst.
Lex Schulte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Ik ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken van Lex Schulte


Meer weten over Lex Schulte?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zonsopkomst in de vennen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsopkomst in de vennen van Lex Schulte

Koop de foto Zonsopkomst in de vennen van Lex Schulte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 352 680
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden