Zonsopkomst over de Dolomieten

van Linda Richter

- Werkcode: 916 259

Linda Richter over Zonsopkomst over de Dolomieten

Alpineren betekent vroeg uit je nest! En dat is helemaal niet erg als je vervolgens naar een prachtige zonsopkomst kijkt zoals deze. Dit uitzicht ging gepaard met een rustgevende stilte en een heerlijk fris briesje. Wat heb ik genoten tijdens het maken van deze foto.
Zonsopkomst over de Dolomieten vind je in de categorieën Alpen, Alpinisme, Bergen, Dolomieten, Fotografie, Gletsjerijs, Gletsjers, Gletsjerspleet, Klimmen, Sneeuw, Stubaier Alpen, Stubaier Gletscher en Zonsopkomst.
Linda Richter profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Linda Richter

Mijn naam is Linda en ik zou mezelf graag fotograaf willen noemen. Ik heb een diepgewortelde nieuwsgierigheid naar de natuurlijke wereld waarin we leven en waar we deel van uitmaken. De meeste van mijn foto’s zijn van de natuur, maar ik hou er ook van om mezelf uit te dagen en zo nu en dan iets anders te fotograferen.

Mijn nieuwsgierigheid naar de natuurlijke wereld gaat vaak hand in hand met reizen en de outdoor wereld. Het is allesomvattend en altijd groeiend. Daarom geeft het buiten zijn me een goed gevoel: er zijn minder grenzen en de mogelijkheden lijken eindeloos. Zolang je de natuur om je heen respecteert, en de kracht die zij bezit, nemen spontaniteit en instinct het heft in handen!

Alle werken van Linda Richter


Waarom je kiest voor Zonsopkomst over de Dolomieten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopkomst over de Dolomieten van Linda Richter

Koop de foto Zonsopkomst over de Dolomieten van Linda Richter op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 916 259
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.