Zuid Oostersingel, Harlingen

van Digital Art Nederland

- Werkcode: 970 634

Digital Art Nederland over Zuid Oostersingel, Harlingen

Harlingen heeft een lang verleden en dat is te zien in de binnenstad. Daarnaast is het een echte havenstad aan de waddenzee en heeft het veel waterwegen in de stad zelf. Waaronder deze Zuid Ooster gracht met een doorkijkje richting een flink schip vanuit een alleraardigst parkje richting de Zuid Ooster singel op een prachtige zonnige dag.
Zuid Oostersingel, Harlingen vind je in de categorieën Boten & Schepen, Digital Art, Fotografie, Friesland, Geschiedenis, Illustraties, Nederland, Recreatie, Singel, Toerisme, Vaartuigen, Zuidoostersingel en waterwegen.
Digital Art Nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden, koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's. Uiteraard worden op diverse binnenlandse tripjes ook foto's gemaakt. Het liefst op het mooie 16:9 formaat omdat die meer de werkelijkheid benaderen van wat je met je ogen ziet en je ook meer context geven van de omgeving.

Alle werken van Digital Art Nederland


Waarom je kiest voor Zuid Oostersingel, Harlingen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zuid Oostersingel, Harlingen van Digital Art Nederland

Koop de illustratie Zuid Oostersingel, Harlingen van Digital Art Nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 970 634
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.