Zuster in Parijs Frankrijk

van Rob van der Teen

- Werkcode: 177315

Rob van der Teen over Zuster in Parijs Frankrijk

Deze zuster in Frankrijk gefotografeerd op haar wandeling door de straten van Parijs. Het mooie licht en bewerking maken deze foto helemaal af.
Zuster in Parijs Frankrijk vind je in de categorieën Contrast, Fotografie, Frankrijk, Kerken, Lichtval, Parijs, Religie, Sfeer (gevoel), Straten, Zon en Zuster (religie).
Rob van der Teen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Teen

Nadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Alle werken van Rob van der Teen


Waarom je kiest voor Zuster in Parijs Frankrijk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zuster in Parijs Frankrijk van Rob van der Teen

Koop de foto Zuster in Parijs Frankrijk van Rob van der Teen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 177315
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.