Zwart/wit/rood Porsche Le Mans

van Richard Kortland

- Werkcode: 432 532

Richard Kortland over Zwart/wit/rood Porsche Le Mans

Deze Porsche op Le Mans tijdens de 24 uurs race van 2018 is zwart/wit met rode accenten. De foto is genomen in de bocht Tertre Rouge, de bocht waar het reguliere circuit ophoudt en overgaat in openbare weg.
Zwart/wit/rood Porsche Le Mans vind je in de categorieën Autoracen, Circuit de la Sarthe, Endurance (motorsport), FIA World Endurance Championship, Fotografie, Frankrijk, International Motor Sports Association, Le Mans, Le Mans (stad), Pannen (fotografie), Porsche en Zwart-wit.
Richard Kortland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Richard Kortland

Mijn naam is Richard Kortland. Ik ben letterlijk vanaf mijn geboorte op racecircuits opgegroeid. Eerst motorcross en later autosport. In de loop van de tijd ben ik dit gaan combineren met mijn andere hobby: fotografie.
Ik ben dan ook meerdere keren per jaar op motorcross circuits, langs rallyproeven of op circuits zoals Zandvoort, Zolder, Spa-Francorchamps en Le Mans te vinden. Met name de 24 uurs race op laatstgenoemd circuit is al sinds 2008 mijn grote passie. Veel van mijn fotografie werk zal dan ook daar vandaan komen.

Alle werken van Richard Kortland


Meer weten over Richard Kortland?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zwart/wit/rood Porsche Le Mans als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zwart/wit/rood Porsche Le Mans van Richard Kortland

Koop de foto Zwart/wit/rood Porsche Le Mans van Richard Kortland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 432 532
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden