abstract gras

van Arjen Roos

- Werkcode: 389 123

Arjen Roos over abstract gras

"Abstract Gras" is een fotografisch kunstwerk dat bestaat uit een combinatie van macro-opnamen van vers gras. De foto is op een abstracte manier samengesteld, waarbij de beelden ook ondersteboven zijn gecombineerd, wat een speels en onverwacht effect geeft. Dit kunstwerk is een prachtige weergave van hoe de natuur zich kan verhouden tot abstractie, met de groene bladeren die een bijna abstract patroon vormen.

De rustgevende uitstraling van dit beeld is een grote troef, met de zachte en kalmerende kleuren van het gras. De abstracte compositie van het beeld geeft het een extra dimensie, waardoor het steeds weer iets nieuws te ontdekken valt. Het is een prachtige aanvulling voor een woonkamer of slaapkamer, waar het een rustgevende en esthetische uitstraling geeft. Dit beeld is een eerbetoon aan de schoonheid en complexiteit van de natuur en de manieren waarop deze kan worden geïnterpreteerd.
abstract gras vind je in de categorieën Abstract, DOF, Fotografie, Grassenfamilie, Grassprietjes, Groen, Landschappen, Macrofotografie, Natuurlijk wonen, Natuurlijke kleur, Nieuw Landelijk, Velden en Wachtkamer.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor abstract gras als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

abstract gras van Arjen Roos

Koop de foto abstract gras van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 389 123
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden