eg

van jan van de ven

- Werkcode: 787 511

jan van de ven over eg

een oude ketting- of spijkereg hangt aan een balk op het erf van de boer in het dorp. dit is meer zo'n ouderwetse eg waar je een trekpaard voor denkt. bijzonder? niet echt. maar ik vond er een mooi abstractje in zitten.
jan van de ven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door jan van de ven

ooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken van jan van de ven


Waarom je kiest voor eg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

eg van jan van de ven

Koop de foto eg van jan van de ven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 787 511
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
157 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.