franse buldog

van MishMash van Heukelom

- Werkcode: 355 983

MishMash van Heukelom over franse buldog

Een actief en intelligent hondje. Hij leert graag en is erg actief. Vooral als hij buiten mag spelen, kinderen maken het dan nog leuker voor franse buldogs.
franse buldog vind je in de categorieën Bulldog, Dieren, Digitale Kunst, Hondachtigen, Honden, Lijntekeningen, Minimalisme, Natuur en Weer, Schilderijen, Zwart-wit, dogs en french bulldog.
MishMash van Heukelom profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door MishMash van Heukelom

Wij zijn Stephan en Loïs, we houden van mooie beelden en we houden van delen. Als we ergens iets creatiefs in zien leggen we dit vast, zowel als foto als ook in een schilderij. Schilderen doen we digitaal. Onze naam MishMash hebben we gekozen omdat we verschillende dingen aanbieden, gemaakt door verschillende mensen, op verschillende locatie's. We doen het samen, als gezin.

Alle werken van MishMash van Heukelom


Waarom je kiest voor franse buldog als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

franse buldog van MishMash van Heukelom

Koop dit digital art werk franse buldog van MishMash van Heukelom als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 355 983
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden