ijs 102

van joas wilzing

- Werkcode: 34006

joas wilzing over ijs 102

Ijs uit het ronde waterbakje van mijn drie kippen. Ze hebben die dag iets langer moeten wachten op vers (onbevroren) water, de buisjes die door het ijs liepen moesten eerst gefotografeerd worden.
Ik plaatste het ijs in de wasbak, voor de afvoer van het gesmolten water maar ook om de donkere grijze achtergrondkleur door het ijs heen te krijgen.
ijs 102 vind je in de categorieën Abstract, Duiven, Fotografie, IJs, Lichtval, Lijnen, Nederland, Snelheid, Strepen, Winter en Zwart-wit.
joas wilzing profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door joas wilzing

Hoi, Leuk dat je mijn winkel bij werk aan de muur bekijkt!Ik heb het geluk om vlakbij een aantal prachtige natuurgebieden te wonen: de Veluwezoom, Posbank, De Gelderse Poort, de Klompenwaard waar Fort Pannerden in ligt, Meinerswijk. Ik ben daar dan ook geregeld te vinden.Maar natuurlijk kom ik ook op andere plekken, in Nederland en daar buiten.Op werkaandemuur vind u de mooiste foto's die ik maakte, om thuis of elders aan de muur te hangen. Ze zijn op allerlei materialen en formaten te bestellen. Als u vragen heeft, advies wil of een wens heeft: ik denk graag met u mee. Het makkelijkst ben ik te bereiken via joaswilzing@gmail.com.

Tijdens mijn omzwervingen door de natuur ontmoet ik dieren. Over sommige van deze ontmoetingen schrijf ik een kort verhaaltje. Je leest ze hier: http://joaswilzing.nl/category/ontmoetingen-met-dieren/

Ik wens u een fijne dag,Joas

Alle werken van joas wilzing


Waarom je kiest voor ijs 102 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

ijs 102 van joas wilzing

Koop de foto ijs 102 van joas wilzing op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 34006
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.