kolibri

van Ruud van Koningsbrugge

- Werkcode: 279543

Ruud van Koningsbrugge over kolibri

Bloemstilleven, collage van verpakkingsmateriaal, digitaal bewerkt
kolibri vind je in de categorieën Bloemschikken, Collage, Contemporary, Decoratie, Digital Art, Hergebruik, Modern, Roze, Snijbloem, Stilleven, Verpakking, Vogels en floraal.
Ruud van Koningsbrugge profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud van Koningsbrugge

Verpakkingen worden met zeer veel zorg bedrukt met aansprekende kleuren en voorstellingen en direct weggegooid. Deze rijkdom krijgt een tweede leven door de toepassing in de afbeeldingen van Ruud van Koningsbrugge. De gebruikte collagetechniek negeert allerlei teksten maar gebruikt de bestaande bedrukking volledig als kleurvlak. Een deel van de werkstukken is digitaal opgebouwd, het andere deel is ambachtelijk knip, scheur- en plakwerk.
Ruud is een gepensioneerd leerkracht en een gepassioneerd hergebruiker van diverse afvalmaterialen. Meer op zijn website ruudvankoningsbrugge.nl. Zijn werk is ook te vinden onder de naam Packeredo, een verbastering van Packet-redo.

Alle werken van Ruud van Koningsbrugge


Waarom je kiest voor kolibri op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

kolibri van Ruud van Koningsbrugge

Koop dit digital art werk kolibri van Ruud van Koningsbrugge als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 279543
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.