la maison verte

van Yvonne Blokland

- Werkcode: 98 871

Yvonne Blokland over la maison verte

Een dorp in Frankrijk waar de fontein op het dorpsplein vriendelijk staat te sproeien maar alle huizen rondom (en meer) gewoon leegstaan en dichtgetimmerd zijn, soort spookdorp !
la maison verte vind je in de categorieën Architectuur, Aube (departement), Blauw, Brabant, Bruin, Champagne (wijn), Deuren, Dorp, Fotografie, Frankrijk, Grijs, Groen, Huis (woning), Muur (bouwsel), Panoramafotografie, Stedelijke landschappen, Straat (verharde weg), Turquoise, Urban / Street, Verf, Verlaten plekken, Woonstijl Landelijk, yvonne blokland en Æon Flux (animatieserie).
Yvonne Blokland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Yvonne Blokland

" It makes me happy to create memories "
Ik fotografeer graag in de natuur. Bos, platteland of aan zee. Maar ook steden, stadjes en dorpen (dát vooral in Frankrijk) zijn bij mij favoriet.
Hartelijke groet !! Yvonne

Alle werken van Yvonne Blokland


Waarom je kiest voor la maison verte als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

la maison verte van Yvonne Blokland

Koop de foto la maison verte van Yvonne Blokland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 98 871
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
185,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden