rasp

van joas wilzing

- Werkcode: 33607

joas wilzing over rasp

een close up van een keukenrasp. door het gebruik van een raynox voorzetlens is de scherptediepte erg klein. de foto krijgt hierdoor een wat abstract karakter.
de lichte bruine kleur wordt veroorzaakt door het plaatsen op een houten ondergrond, hetgeen het licht weerkaatste.
rasp vind je in de categorieën Abstract, Fotografie, Herhaling, Keuken, Lijnen, Nederland, Patronen, Rasp, Westervoort en Zwart-wit.
joas wilzing profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door joas wilzing

Hoi, Leuk dat je mijn winkel bij werk aan de muur bekijkt!Ik heb het geluk om vlakbij een aantal prachtige natuurgebieden te wonen: de Veluwezoom, Posbank, De Gelderse Poort, de Klompenwaard waar Fort Pannerden in ligt, Meinerswijk. Ik ben daar dan ook geregeld te vinden.Maar natuurlijk kom ik ook op andere plekken, in Nederland en daar buiten.Op werkaandemuur vind u de mooiste foto's die ik maakte, om thuis of elders aan de muur te hangen. Ze zijn op allerlei materialen en formaten te bestellen. Als u vragen heeft, advies wil of een wens heeft: ik denk graag met u mee. Het makkelijkst ben ik te bereiken via joaswilzing@gmail.com.

Tijdens mijn omzwervingen door de natuur ontmoet ik dieren. Over sommige van deze ontmoetingen schrijf ik een kort verhaaltje. Je leest ze hier: http://joaswilzing.nl/category/ontmoetingen-met-dieren/

Ik wens u een fijne dag,Joas

Alle werken van joas wilzing


Waarom je kiest voor rasp op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

rasp van joas wilzing

Koop de foto rasp van joas wilzing op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 33607
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.