strandlopers

strandlopers van Arjan van Duijvenboden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • strandlopers van Arjan van Duijvenboden thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 85857

strandlopers van Arjan van Duijvenboden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
strandlopers van Arjan van Duijvenboden

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Nederlandse kust wordt in de winter bewoond door duizenden Drieteenstrandlopers. Het zijn erg grappige vogeltjes en helemaal niet bang. Daardoor kun je ze goed bekijken, en zien hoe ze uit dat schijnbaar lege zand toch hun kostje tevoorschijn toveren. Met deze foto heb ik geprobeerd de indruk te vangen die de vogels achterlaten als ze wegvliegen. Om dat te bereiken heb ik de lens meegetrokken met de beweging van de strandlopers.

Over Arjan van Duijvenboden

Arjan van Duijvenboden profielfotoIk, Arjan van Duijvenboden, ben een professioneel natuur- en landschapsfotograaf. Via de fotografie wil ik mensen laten delen in het gevoel wat je kan hebben in de natuur. Soms is dat een zomers genieten, soms een gevoel van uitwaaien en soms van verwondering. Mijn werk is altijd van hoge fotografische kwaliteit, anders verkoop ik het niet. Ik verkoop ook werk wat ik zelf print of handmatg controleer. Deze zijn dan ook ondertekend en genummerd, gelimiteerde oplage dus. Als je dat wilt, neem dan even contact op via bijvoorbeeld mijn website.

Alle werken