sundown on Ijsselmeer beach

van Olha Rohulya

- Werkcode: 199 736

Olha Rohulya over sundown on Ijsselmeer beach

sundown on Ijsselmeer beach, Hindeloopen, Friesland, Netherlands
sundown on Ijsselmeer beach vind je in de categorieën Cloud computing, Cloudscape, Fotografie, Friesland, Hemelgewelf, Hindeloopen, IJsselmeer, Kenia, Landschappen, Meren, Natuur en Weer, Nederland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Outdoor, Outside, Renault Scénic, Steiger (haven), Storm, Stranden, Water, Zand, Zomer, Zon, Zonsondergang, Zonsopkomst, beauty, breakwater, no people, nobody, scenery, sea shore, sun down, tranquility, view en wooden.
Olha Rohulya profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Olha Rohulya

Aankondiging: Rusland is een oorlog begonnen tegen mijn moederland Oekraïne. Omdat mijn ouders en mijn hele familie in Oekraïne zijn, zijn veel van mijn vrienden in het leger, 50% van alle verkopen (150% om eerlijk te zijn...) die ik uitgeef voor humanitaire hulp - tactische geneeskunde, medicijnen, nachtkijkers, drones enzovoort.

Ik ben geboren in de prachtige stad Lviv. Afgestudeerd aan een universiteit met een masterdiploma in genetica en biotechnologie. Kwam naar Nederland om te promoveren aan de RuG, Groningen. Na - stopte en werd fotograaf...

Alle werken van Olha Rohulya


Waarom je kiest voor sundown on Ijsselmeer beach als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

sundown on Ijsselmeer beach van Olha Rohulya

Koop de foto sundown on Ijsselmeer beach van Olha Rohulya op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 199 736
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden