tulp, rood in een zee van paars

tulp, rood in een zee van paars van Chris Es, van

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

tulp, rood in een zee van paars van Chris Es, van

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 398302
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
87 gratis verzending!

Omschrijving

Een schitterende rode tulp, op de 'verkeerde plaats' geboren.. steekt hoog boven zijn paarse soortgenoten uit. Deze foto is genomen vlakbij Ooltgensplaat.
mooi contrast tussen paars en rood.

Over Chris Es, van

Chris Es, van profielfotoMijn naam is Chris van Es, geboren en getogen in 1979 in zwijndrecht, onder de rook van Rotterdam en zijn schitterende haven.
Fotografie is een uit de hand gelopen hobby van mij, Ik kan verschrikkelijk genieten van het maken van landschapsfoto's, het heerlijk in de natuur zijn en het ervaren van de rust en het uitzicht.

Op andere momenten zoek ik de gezellige drukte van de stad op, daar zijn altijd mooie plekken en situaties die mooi zijn om vast te leggen.

Ook ben ik veel in de haven van Rotterdam te vinden, de bedrijvigheid en die typische rotterdamse mentaliteit van de havenarbeiders blijft mooi om te zien en te fotograferen. En vaak zijn er ook mooie en bijzondere schepen te zien.

Portretfotografie doe ik ook heel graag, ontmoeten van mensen, ze fotograferen in zakelijke of persoonlijke sfeer en ze zo natuurlijk mogelijk op beeld krijgen. Het blijft een uitdaging waarbij ik nog iedere dag bijleer en die ik met veel plezier aanga!

Chris van Es

Alle werken