waterspuit

van Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie

- Werkcode: 322 040

Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie over waterspuit

vrouwelijk dynamisch naakt in combinatie met krachtig water
waterspuit vind je in de categorieën Artistieke vrijheid, Digitale Kunst, Dynamiek (beweging), Dynamisch effect, Erotiek, Fotografie, Illustraties, Innovatie, Kracht, Menselijke anatomie, Vrouw, Water en Zwart-wit.
Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie

Ik ben Jiske Wijmans. Sinds een paar jaar heb ik mij vol overgave op de fotografie gestort.Ik kom uit een kunstenaarsgezin en voel mij dan ook als een vis in het water binnen de artistieke vrijheid die ik mijzelf geef.Ik geniet van de mogelijkheden die Photoshop schept en om dat te kunnen combineren met fotografie is een ware zegen.Ook vind ik zeer veel voldoening in mooie treffende portretten schieten van mens of dier, of beide.Ik heb een expositie serie @Bodyportrets waar ik de dynamisch naakte mens combineer met het krachtige water. Een sterk staaltje blootkunst was mijn bedoeling!En natuurlijk geniet ik ook enorm als ik met mijn camera buiten de studio in de natuur of op een trouwerij ben of waar dan ook waar ik de foto's mag schieten.Geen opdracht is mij te gek eigenlijk!

Alle werken van Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie


Waarom je kiest voor waterspuit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

waterspuit van Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie

Koop de illustratie waterspuit van Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 322 040
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
160,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden