wilde kievitstsbloem

wilde kievitstsbloem van Hanneke Bantje

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

wilde kievitstsbloem

van Hanneke Bantje

wilde kievitstsbloem van Hanneke Bantje

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 716877
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De wilde kievitsbloem is een bolgewas uit de leliefamilie. De bloem heeft paars geblokte bloembladen. Soms zijn de bloembladen crème-wit. De plant heeft een tere stengel met smalle bladen, die een aantal maanden na de bloei afsterft. De planten doen er acht jaren over om in bloei te komen.

Dit werk wordt aangeboden door Hanneke Bantje

Hanneke Bantje profielfoto"even voorstellen...Ik ben Hanneke Bantje en woon in Breda.Je ziet mij altijd met mijn camera, heb altijd zin om op pad te gaan en mooie dingen te fotograferen!Mooi natuurlijk licht spreekt mij het meeste aan. Van de natuur om de hoek tot prachtige bestemmingen verder weg.Ik vind het leuk om een selectie van mijn foto's te delen op werk aan de muur zodat anderen er ook van kunnen genieten .Ik hoop dat mijn werk in de smaak valt en het zou leuk zijn wanneer er een werk van mij bij jou aan de muur hangt, je het dan wilt delen via instagram en mij erin tagt @hanneke_bantje

Alle werken