Hannah Anthonysz avatar

Hannah Anthonysz

Rotterdam, Nederland

Koop de werken van Hannah Anthonysz voor aan je muur

0 werken van Hannah Anthonysz. Laatste werk is toegevoegd op 0.

Fotografie begon voor mij in een klein dorp net buiten Vancouver, Canada. Ik kreeg mijn eerste camera toen ik 10 was. Ik werkte als junior fotograaf voor twee lokale kranten en legde het leven rond het vissersdorp vast.
In 1984 verhuisde ik naar Nederland.
Als stadsfotograaf kan ik me in Rotterdam uitleven. Ik hou van het robuste uiterlijk van de stad, de havens en de industrie. En van de Rotterdammers. D e stad verandert steeds weer en blijft dus uitdagend voor de fotograaf.
In 2002 ben ik voor mijzelf begonnen als freelance fotograaf. Bij opdrachtgevers sta ik bekend om mijn kwalitatieve, kleurrijke en creatieve fotografie. Mijn portretten worden gewaardeerd door de openheid en de trots die ik bij mensen kan vastleggen. En natuurlijk de professionele afwerking.
In mijn vrije fotowerk werk ik vooral in zwart-wit. Classic en mooi, zoals ik ben begonnen. Mijn belangrijkste werk komt uit mijn 'Mannen aan de Maas' series.

Geen werken gevonden

Geen werken gevonden

https://thumbs.werkaandemuur.nl/c4c8d6de7623a5ea414e77ae36510870_175x175_crop.jpg Hannah Anthonysz Beeldmaker Rotterdam, Nederland,