Facebook pixel
Wim van de Water profielfoto

Wim van de Water

Stolwijk, Nederland

Koop de werken van Wim van de Water voor aan je muur

32 werken van Wim van de Water. Laatste werk is toegevoegd op 23-11-2018.

Hallo,

Ik ben Wim van de Water en woon in het Nederland.

Ik fotografeer eigenlijk al zolang ik mij kan herinneren. Op vakantie schoot ik heel wat fotorolletjes vol. Ik had mijn camera altijd bij mij. Dat ging allemaal op de automatische stand van de camera.

Maar in 2014 toen ik mijn eerste Digitale Spiegelreflexcamera kocht wilde ik meer uit mijn camera halen. Ik wilde van die automatische stand af. Ik besloot om een workshop avondfotografie te gaan doen. Die avond ging mijn camera van de automatische stand af en is daar na die avond ook niet meer vanaf gekomen. Vanaf dat moment maakte ik mijn foto ook in RAW en moest ik ze zelf gaan ontwikkelen met bewerkingsprogramma’s. Het begin van de fotografeer verslaving was begonnen.

Hier vindt u selectie van de foto's die ik de afgelopen jaren heb gemaakt.
Mocht u vragen hebben over foto’s of ziet u een foto op mijn website www.wimvandewater.com staandie u graag zou willen kopen, laat het mijn weten via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wens u veel kijkplezier.


Werken van Wim van de Water bij klanten aan de muur

Klantfoto: Tuinkamer van Wim van de Water
Klantfoto: Diepte van Wim van de Water
Klantfoto: Tuinkamer van Wim van de Water
https://thumbs.werkaandemuur.nl/41511fb02ea7ec690b81f9c8d737b6e6_175x175_crop.jpg Wim van de Water Beeldmaker Wim van de Water Photography Stolwijk, Nederland,