Tuinkamer

Tuinkamer van Wim van de Water

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Tuinkamer

van Wim van de Water

Tuinkamer van Wim van de Water

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 167161
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 gratis verzending!

Omschrijving

Vervallen serre van een Villa in België. Er zit geen glas meer in en de planten overwoekeren alles. HDR foto van 3 opnames

Dit werk wordt aangeboden door Wim van de Water

Wim van de Water profielfotoHallo,

Ik ben Wim van de Water en woon in Nederland.

Ik fotografeer eigenlijk al zolang ik mij kan herinneren. Op vakantie schoot ik heel wat fotorolletjes vol. Ik had mijn camera altijd bij mij. Dat ging allemaal op de automatische stand van de camera.

Maar in 2014 toen ik mijn eerste Digitale Spiegelreflexcamera kocht wilde ik meer uit mijn camera halen. Ik wilde van die automatische stand af. Ik besloot om een workshop avondfotografie te gaan doen. Die avond ging mijn camera van de automatische stand af en is daar na die avond ook niet meer vanaf gekomen. Vanaf dat moment maakte ik mijn foto ook in RAW en moest ik ze zelf gaan ontwikkelen met bewerkingsprogramma’s. Het begin van de fotografeer verslaving was begonnen.

Hier vindt u selectie van de foto's die ik de afgelopen jaren heb gemaakt.
Mocht u vragen hebben over foto’s of ziet u een foto op mijn website https://www.wimvandewater.com staandie u graag zou willen kopen, laat het mijn weten via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wens u veel kijkplezier.

Alle werken

Klantfoto's: Tuinkamer van Wim van de Water

Klantfoto: Tuinkamer van Wim van de Water, op aluminium
Klantfoto: Tuinkamer van Wim van de Water, op aluminium