A311 E010 60 DE 4159 8 B35 B388 F5 AE6 F43

Binnenkijken bij
Ron en Sandra in Hoofddorp

Modern, strak en licht

Deze week kijken we binnen bij Ron. Ruim 7 jaar geleden heeft hij samen met Sandra een ruime twee-onder-een-kapwoning in Hoofddorp gekocht. “We startten in dit huis met z'n vijven, maar nu zijn we nog met z'n drieën. Hierdoor is de woning lekker ruim!”

Over Ron en Sandra

WONEN in Hoofddorp WERKT als interieurstylist en ontwerper INSTAGRAM @grnwgn15 AAN DE MUUR Aisa, Shaylen Broughton uit de PI Creative Art collectie

  1. 61 FDC2 F3 F7 D5 4 AFC 874 B 908 BE660 C3 BA

Modern, strak en licht

Ron zou hun woonstijl omschrijven als modern, strak, licht en industrieel. “Dit zijn elementen die je door het gehele huis terug ziet komen.” Je ziet deze stijl goed terugkomen in de moderne eettafel met bijpassende stoelen, maar ook in de bank, die strakke pootjes heeft. “Gelukkig hebben Sandra en ik dezelfde smaak. Hierdoor voelt ons huis echt als een thuis en zijn we het altijd eens met onze beslissingen.” Het meest trots is Ron op de master bedroom. Ze hebben in de grootste slaapkamer een scheidingswand geplaatst met een aluminium taatsdeur. Hierachter zit de inloopkast en het andere gedeelte is de slaapkamer. “Het was een leuk project en we vinden het zelf erg mooi geworden.”

  1. AA34 C386 E7 E9 4 B21 9 EAB FEFA65 B045 ED

Strakke tuin vol planten

Naast het ruime huis is ook de tuin favoriet van Ron. De tuin is ruim 110m2 en is strak en industrieel ingericht, maar er staan ook genoeg planten. “We hebben hier verschillende soorten geplant, zoals leilinden, dakplatanen en catalpa's. Hierdoor is de tuin echt een verlengstuk van ons huis geworden. Mijn lievelingsplek is dan ook de woonkamer, omdat je in de zomer heerlijk de openslaande deuren open kan zetten en dan kan genieten van de tuin!”

  1. A311 E010 60 DE 4159 8 B35 B388 F5 AE6 F43

Verbreken van strakke lijnen met verfijning

De smaak van Ron en Sandra komt terug in het kunstwerk Aisa, Shaylen Broughton uit de PI Creative Art collectie. “We hebben ervoor gekozen om het kunstwerk boven de bank te hangen en zijn voor een ronde print gegaan. Dit breekt alle strakke lijnen in het huis en brengt wat verfijning. Het patroon en de kleuren uit het werk matchen daarentegen weer goed met de rest van de woonkamer.”

Shop in stijl

  1. Ander materiaal, of afmeting?

    Maak het werk zelf helemaal op maat!

aisa, Shaylen Broughton
van PI Creative Art

  • Ronde print,
  • ⌀ 90 cm,
  • Geschuimd PVC
Bekijk werk

Binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks