Sandra Binnenkijker image0

Binnenkijken bij
Sandra

Een tikkie bold, kleurrijk en aaibaar

Deze week kijken we binnen in een voormalige school in Langerak bij Sandra. Ze woont hier samen met haar man Douwe en hun twee kinderen Noreen en Keetje. Sandra: “Toen we het pand kochten was het niet meer dan 2 lokalen, 6 kleuter-toiletten en een schoolplein. We hebben het verbouwd naar een woning en helemaal naar onze smaak ingericht.”

Over Sandra

WOONT in Langerak SAMEN met haar man Douwe en hun twee kinderen Noreen en Keetje INSTAGRAM @van_lieverlee AAN DE MUUR Meisje met de Parel - The Metallic Edition van Marja van den Hurk op naadloos behang

  1. IMG 0458 kopie

Stukje bij stukje verbouwd

Sandra: “Voordat we dit pand kochten waren we al lange tijd opzoek naar een huis dat echt bij ons paste. We konden niks vinden, totdat dit huis op ons pad kwam.” Sandra en haar man hebben het gehele pand verbouwd en hebben van het schoolplein een prachtige tuin met moestuin gemaakt. Ze zijn gestart met witte muren, omdat ze vrij snel in het huis zijn ingetrokken en voegen nu steeds meer kleur, printjes en behang toe. “Hier komt ook de naam van mijn instagram vandaan; Van lieverlee. Dit betekent ook geleidelijk of langzamerhand. Dit past perfect bij de manier hoe wij ons huis hebben verbouwd, stukje bij stukje.”

Sandra: “In de periode dat het pand nog een school was heeft mijn broertje les gehad op de bovenste verdieping”

  1. IMG 0467
  1. 4 BCFC08 C 6 CAD 4 EEA 9704 0 B3 AC8359 CC2
  1. IMG 0474 kopie
  1. IMG 0458 kopie

Een tikkie bold, kleurrijk en aaibaar

“De woonstijl die wij hebben toegepast in ons huis is eclectisch, Hollywood regency en art deco. Het is een tikkie bold, kleurrijk en aaibaar” Vertelt Sandra. Je ziet de woonstijl goed in de groene glazenlamp in de keuken, de grote velvet bank met een panter printje in combinatie met de struisvogelveren lamp. “Het prachtige behang van Johannes Vermeer met een dikke knipoog maakt dit tot een kleurrijk en creatief geheel.”

  1. Sandra image0

Behang als eyecatcher

We zijn in de eethoek gegaan voor een zwarte ronde eettafel met velvet stoelen. Op de muur zit naast het behang ook een blauwe kleur. Dit past erg goed bij het groen/grijze plafond en matched daarnaast ook goed bij de robuuste eiken keuken en de industriële trap. De eethoek is door de glazen groene bollen lamp en het behang echt een eyecatcher.

Tip van Sandra: Voeg een extra sierplint toe rondom het behang. Dit geeft een extra dimensie en is echt een finishing touch!

Shop in stijl

Binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks