Binnenkijker vierkant sylvia

Binnenkijken bij
Sylvia in Melderslo

Modern, Scandinavisch en een stukje humor

Oeh, stiekem zijn wel een beetje jaloers hoor. Kijk naar dit mooie vrijstaande huis in Melderslo. Hier wonen Sylvia en Tom die het ouderlijk huis van haar ouders flink onder handen namen. De twee weten van aanpakken en hebben de woning inmiddels omgetoverd tot een indrukkend paleis met weids uitzicht. Voor welk Werk aan de Muur zouden zij gegaan zijn? Gluur snel mee!

 1. MW20190504 TOMENSYLVIA DSC 0502 1

Over Sylvia

WOONT in een vrijstaand huis in Melderslo SAMEN met Tom die architect is WERKT als apothekersassistente AAN DE MUUR Grappige Schotse Hooglander van Diana van Tankeren INSTAGRAM @sylviavandeursen

Klussen in de weekenden

Sylvia woont samen met haar vriend Tom in een vrijstaand huis. Een plek vol historie, want het is het ouderlijk huis van haar ouders. “Na twee jaar lang op huizenjacht te zijn geweest, kwam het ouderlijk huis als optie op ons pad. We zagen al snel in wat voor moois we ervan konden maken. Tom en ik zijn direct begonnen met verbouwen, al gaat dat niet zo snel”, glimlacht ze.” We doen namelijk alles zelf en zijn, schrik niet, bijna twee jaar bezig. Sinds drie maanden is ons huis leefbaar, maar we zijn nog niet klaar hoor. In de weekenden klussen we lekker door en we kunnen er steeds meer van genieten.”

Van het toilet tot het dak

Tom en Sylvia hebben twee jaar lang in hun slaapkamers gewoond om te kunnen verbouwen. “Alles ging eruit”, blikt ze terug. “Zo hebben we de serre en keuken afgebroken om in een nieuw aangebouwd deel een leefkeuken met uitzicht op de tuin te creëren. Dit is ook gelijk mijn favoriete plekje in huis geworden. Verder hebben we het dak geïsoleerd, hebben we nu een slaapkamer met badkamer boven en heeft het toilet een beter plekje gekregen. Het einde is in zicht” lacht Sylvia.

 1. binnenkijker Sylvia

Lekker badderen

Sylvia omschrijft hun stijl als modern met een Scandinavische twist. Het klussende stel koos in hun inrichting voor een werk met humor. “Ik had ooit op Instagram bij iemand een behang met een koe gezien. Prachtig! Dat wilde ik ook! De zoektocht kon beginnen en we kwamen bij de Grappige Schotse Hooglander van Diana van Tankeren uit. Als materiaal hebben we gekozen voor naadloos behang. Lekker strak, afneembaar en het heeft een groots effect!”

Shop in stijl

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Meer favorieten van Sylvia

 1. Smile
  van Studio Carper

 1. Sluipkaketoe
  van Jonas Loose

 1. Portret van een Meisje
  van Marja van den Hurk

 1. Pasta! (1)
  van Nuelle Flipse

 1. Enlightened Art
  van Marja van den Hurk

 1. Alternate reality
  van Elianne van Turennout

Binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails