Smile

Smile van Studio Carper

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Smile

van Studio Carper

Smile van Studio Carper

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 864197
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 gratis verzending!

Omschrijving

Een echte lach is het grootste schoonheids geheim ter wereld. Dit stuk is digitaal gemaakt met inspiratie uit verschillende soorten traditionele kunsttechnieken. Door gebruik te maken van aardetinten in alle werken, is elk stuk een statement in je interieur en past het in een grote verscheidenheid aan interieurstijlen.

Dit werk wordt aangeboden door Studio Carper

Studio Carper profielfotoIk ben Carlijn Cuijpers, de kunstenares achter Studio Carper. Ik laat me inspireren door bijzondere momenten die het leven even stil zetten en je er met volle teugen van laten genieten. Het licht dat de bladeren raakt en prachtige schaduwen achterlaat, de familie die samen één grote lach heeft, de prachtige olifant die je ooit met je eigen ogen hebt gezien of het beste gerecht dat je ooit hebt geproefd. Ik leg deze momenten vast in een natuurlijke en figuratieve stijl. Vormen zijn meestal herkenbaar, maar ik gebruik altijd een zeer grove penseelstreek. Door echte vormen meer naar abstractie te brengen, denk ik dat het stuk interessanter is om naar te kijken omdat je eigen verbeelding elke keer iets anders ziet.

Alle werken